Vee- en hobbyhouders

Veehouders

Wij zijn u graag van dienst met alle denkbare diensten, zoals de bedrijfsbegeleiding, het opsporen en helpen oplossen van bedrijfsproblemen, het opstellen van gezondheids- en behandelplannen en vrij certificeren van allerlei ziektes. Maar uiteraard ook met het behandelen van dat ene zieke dier, of bij een verlossing of keizersnede. Zelfs voor tele-immobilisatie: het op afstand verdoven van ontsnapte of verwilderde dieren, kunt u bij ons terecht. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Visites zonder spoed kunt u vast een of enkele dagen tevoren doorgeven, op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Ook voor dezelfde dag kan dit, altijd via de vestiging in Oude-Tonge, tussen 8.00 en 9.00 uur. Bij doorgeven na 9.00 uur wordt een ander tarief gehanteerd als u nog dezelfde dag geholpen wilt worden.

Medicijnen brengen wij bij u thuis, hier geldt in grote lijnen hetzelfde als bij de visites: voor 9.00 uur doorgegeven, heeft u het normaal gesproken dezelfde dag in huis. Medicijnen kunnen ook per e-mail besteld worden, hiervoor dient u wel in bezit te zijn van een bedrijfsbehandelplan.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel gerust eens naar Oude-Tonge, we zijn u graag van dienst!


Hobbyhouders

Wat is er leuker dan wat schapen of geiten op dat weiland achter uw huis houden? Maar hoe zit dat met ontwormen? Of als ze gaan lammeren? Of als er een ziek is?

Wij staan u graag bij met raad en daad. Uw vragen beantwoorden wij graag, liefst telefonisch via de hoofdvestiging in Oude Tonge. Rond 9.00 uur en rond 17.00 uur zijn vaak 1 of enkele herkauwerartsen aanwezig.

Wilt u dat er iemand langs komt, vragen we indien mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 9.00 uur te bellen. Voor spoed zijn we uiteraard dag en nacht bereikbaar.

Om het jaar verzorgen we een verloscursus voor schapen- en geitenhouders. Een goed moment om uw kennis op te frissen, vaardigheden te oefenen en ervaringen uit te wisselen met mede-liefhebbers.

Kortom, voor alles wat te maken heeft met uw hobbydier (inclusief alpaca’s, herten etc.): bel Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge, wij zijn er net zo dol op als uzelf!