Puppycursus op maat, de Puppycoach


Om uw pup op te laten groeien tot een lieve sociale hond, is het volgen van een puppy cursus of puppy training van groot belang. Met het volgen van een training maakt u niet alleen een goede start, maar voorkomt u ook probleemgedrag.

Het concept van een wekelijkse hondentraining op een veld met andere cursisten, spreekt niet iedereen aan. Het gevoel niet aan bod te komen met uw vragen, is vaak een reden voor mensen om niet op cursus te gaan, of om af te haken.

Daarom biedt onze gediplomeerde hondenspecialist Angela Doorn een nieuw alternatief om uw jonge hond in korte tijd en op een juiste manier op te voeden. 
Het doel van deze puppycursus is het voorkomen van gedragsproblemen.
In 5 privé-lessen is Angela uw puppycoach en maakt zij u wegwijs in de wereld van uw hond.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere; de hondentaal, socialisatie met andere honden, Wanneer roep ik mijn hond? Hoe voorkom ik dat mijn hond bij andere mensen overlast veroorzaakt? Hoe zorg ik er voor dat hij goed alleen thuis kan blijven? etc.
Daarnaast heeft u de tijd en de mogelijkheid om alle vragen te stellen en het programma echt op uw puppy en situatie af te stemmen. Een cursus op maat.

De eerste les van deze puppycursus vindt altijd bij u thuis plaats om alles wat het opvoeden van uw hond betreft te bespreken. U ontvangt hierbij een handboek met alle informatie die in de lessen besproken wordt.

De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur en deze zullen plaatsvinden op locatie, met als startpunt Dierenartsenpraktijk de Wurft in Sommelsdijk. Hierna gaat u naar een park waar meerdere honden komen. Op deze plekken zijn tijdens de lessen ook veel andere honden aanwezig, zodat we veel aandacht kunnen besteden aan het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal.

Tijdens de lessen heeft u alle gelegenheid uw vragen en/of problemen aan Angela voor te leggen maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus kunt u voor al uw vragen over uw pup telefonisch of per e-mail bij Angela terecht. Kortom; Angela zal de komende maanden uw puppycoach zijn!

Praktische informatie
De lessen zijn altijd op een doordeweekse dag overdag, op afspraak en in overleg.  De lessen zullen worden verspreid over de eerste maanden om de terugval in de puberteit ( vanaf de 7e/8e maand) goed te kunnen opvangen en zijn dus niet wekelijks.
Bij aanvang van de cursus moet de leeftijd van de deelnemende hond tussen 2 en de 6 maanden liggen. Bovendien dient de hond gevaccineerd te zijn. 
De cursus omvat 5 lessen, een handboek en een certificaat. Dit certificaat ontvangt u na afloop van de laatste les.

Wilt u een afspraak maken ? Heeft u nog vragen ? Neemt u dan gerust contact met Angela op, dit kan via een van onze praktijken 0187-642 441 of per mail info@dapot.nl t.a.v. Puppycoach